Res med oss

Res med oss säkert, tryggt och hållbart. Aneby Buss är bussbolaget på småländska höglandet som erbjuder bekväma bussresor till bra priser. Vår signatur är smidighet, skickliga och vänliga chaufförer samt förstklassig service. Vi är engagerade i miljö och säkerhet, vilket genomsyrar allt vi gör. Våra bussar drivs med miljövänligt bränsle för att minska miljöpåverkan.

Välkommen att följa med oss och uppleva det speciella resande vi erbjuder.

Hållbart & tryggt resande

När du reser med oss på Aneby Buss, kan du vara säker på att vi prioriterar din trygghet och komfort. Vi sätter dig som resenär i fokus och strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Från det ögonblick du bokar din resa till det ögonblick vi säger tack och hej för den här resan, är vårt mål att erbjuda en service utöver det vanliga.

Vi har alltid legat i framkant när det gäller säkerhet, kvalitet och hållbara lösningar. Trafiksäkerhet, komfort och kvalitet är grundläggande principer som präglar allt vi gör.

Våra erfarna och kunniga chaufförer genomgår regelbundet utbildningar sätter sig utvilade bakom ratten. De kör sina pass enligt gällande regler med de lagstadgade pauserna. Du kan luta dig tillbaka i våra bussar och vara säker på att du är i trygga händer, vilket ger dig möjlighet att njuta av en avkopplande och behaglig resa.

Modernt resande

Våra bussar är utrustade med den senaste teknologin och innovativa lösningar. De har moderna Euro 6-motorer som uppfyller de strängaste kraven i Sverige och EU. Med funktioner som alkolås, 3-punktsbälten på alla platser, justerbara säten, gott om benutrymme och toalett ombord. Vi strävar efter att göra din resa så bekväm som möjligt. Samtliga bussar har Wi-Fi så att ombord så att du kan lyssna på musik och en ljudbok, jobba lite eller kolla lite vad dina vänner gör.

Använd bilbältet

Det är lag på att både chaufför och passagerare ska använda bilbältet under resan och det är viktigt att du som åker med oss följer detta. Det är för allas säkerhet, inte bara din egen.

Håll bussen ren

Vi är mycket tacksamma om våra resenärer slänger skräpet i papperskorgarna så att vi kan källsortera allt skräp så att det hamnar på rätt ställen. Låt oss hjälpas åt att tänka på miljön.

Glömde du något?

Om du råkar glömma något i bussen kan du fylla i vårt formulär. Vi sparar upphittat gods en månad.

Res med oss på Aneby Buss. Vi erbjuder bekväma resor till bra priser