Hyra buss

Att hyra buss ska vara enkelt. Gör er kommande gruppresa till en upplevelse att se fram emot. Våra professionella och erfarna chaufförer tar hand om er med en service av högsta kvalitet året runt. För oss är det en självklarhet att alltid leverera den bästa möjliga servicen.

Hyra buss för alla typer av resor

På Aneby Buss står vi redo att assistera ditt företag eller din grupp inför nästa resa. Med över 80 års erfarenhet inom branschen har vi samlat på oss en omfattande kunskapsbas och ett brett kontaktnät för att vara till er hjälp oavsett vilken typ av resa ni planerar. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss.

Hyr buss för företagsresan

Planera er kommande företagsresa med Aneby Buss. Vi skräddarsyr gruppresor för företag, oavsett om ni är en större organisation eller en mindre grupp, och vill resa bekvämt och miljövänligt.

Våra bussar är utrustade med toalett, vilket är idealiskt för längre resor och stora grupper. Även om ni har en mindre grupp, är ni välkomna att kontakta oss, och vi kommer att anpassa transportlösningen efter era behov. Oavsett antal passagerare kan ni alltid förvänta er en bekväm bussresa med gratis Wi-Fi, generöst benutrymme och eluttag vid varje säte.

Hyr buss till bröllopet

Bröllop är en av livets höjdpunkter. Och som på rätt sätt kan att ge gästerna en oförglömlig upplevelse.

Att hyra en buss som kör gästerna kan vara det som sätter extra guldkant på bröllopet för de inbjudna. Vi kör både stora som små sällskap, oavsett om det är till eller från kyrkan, mellan kyrkan och festen eller resan hem efter festen.

Hyra buss till skolresan

Oavsett om det handlar om en längre skolresa eller ett studiebesök som sträcker sig över dagen, kan ni lita på oss för att erbjuda säker och bekväm transport till er önskade destination.

Säkerhet är alltid vår högsta prioritet, och när det kommer till att transportera barn och ungdomar blir den ännu viktigare. Våra bussar uppfyller de strängaste säkerhetskraven på marknaden och är utrustade med trepunktsbälten och alkolås. Våra förare genomgår också kontinuerlig träning i miljövänlig och säker körning för att säkerställa en trygg resa för alla passagerare.

Hyra buss till föreningen

Upplev en trygg och bekväm resa med oss. Oavsett om ditt idrottslag ska delta i en turnering, din förening planerar en träningsresa eller om ni vill organisera ett studiebesök tillsammans, så kan ni hyra en buss från oss inför er nästa resa eller andra tillfällen då idrottsföreningen, konstföreningen eller studiecirkeln ska bege sig ut på äventyr.

Vi erbjuder bussar som passar både små och större grupper, och de är utrustade med alla bekvämligheter ni kan tänkas behöva ombord.

Kontakta oss så skräddarsyr vi resan

Det här är bra att ha svar på innan du kontaktar oss för en offert.

  • Hur många är ni som ska resa
  • Vilken är destinationen
  • Vad vill ni göra och hur länge har ni tänkt vara borta

Vi skräddarsyr ett reseförslag precis som ni önskar!

Hyra buss på Aneby Buss för en gruppresa kan du göra av många olika skäl. Allt för att göra det enkelt för dig.

Förfrågan beställning av buss