OM ANEBY BUSS

Aneby Buss är ett familjeägt företag som är har sitt säte i Aneby, Småland. Vi har cirka 80 anställda chaufförer och en vagnpark bestående av 63 fordon. Det gör oss till ett av höglandets största bussbolag med en omsättning på cirka 60 mkr.

Aneby Buss har lång erfarenhet i branschen, närmare bestämt sedan 1940-talet. Hos oss arbetar vi för att alltid hålla hög standard, ha nöjda kunder och med miljö och säkerhet i fokus. Våra bussar körs alltid på miljöbränsle.

VÅRT MILJÖARBETE

Aneby Buss AB har varit miljöcertifierade sedan 2020. Vi arbetar för att upprätthålla en god service, en god arbetsmiljö samt genomföra säkra transporter till minsta möjliga miljöpåverkan. Under åren har vårt miljöarbete hela tiden förändrats och förbättrats. I och med vår miljödiplomering genomfördes Heavy ECO-drivingkurs med alla chaufförer. En uppdatering för våra chaufförer, även nyanställda sker årligen.

I övrigt sorterar vi vårt avfall, allt från läskburkar, PET-flaskor, metallförpackningar till brännbart. I tvätthallen använder vi miljövänlig tvätt och avfettning. 2008 mottog vi Aneby kommuns miljöpris.

Kontakta oss för mer information kring miljöpolicy och våra åtgärder.

VÅRT KVALITETSARBETE

Aneby Buss AB har varit kvalitetscertifierade sedan 2009.
Genom åren har vårt kvalitetsarbete utvecklats. Vi mäter våra egna arrangerade beställningsresor genom enkäter några gånger per år.

När det gäller skolskjutstrafiken följs den trafiken upp genom ständiga träffar med vår uppdragsgivare.

Aneby buss

Våra bussar

Aneby Buss vagnpark består av fordon med allt från 5 upp till 60 sittplatser. Våra bussarna är bekväma och håller hög standard. Många av bussarna är utrustade med t.ex. DVD och Wifi om så önskas, kaffebryggare m.m. Våra fordon har alltid varit kända för att vara välvårdade både in och utvändigt.

Resevillkor

Aneby Buss följer Konsumentverkets allmänna villkor för paketresor.
För mer information: LÄS HÄR