Res med Aneby Buss till Viking Cinderella för att uppleva Wheels Nationals

Wheels Nationals på Viking Cinderella 1 februari (Datum passerat)

Wheels Magazine intar åter Viking Cinderella!!

På sommaren glider vi runt i våra amerikanska veteranbilar, i vinter cruisar vi till havs tillsammans med likasinnade, Rock´n´roll och Rockabilly live on stage, försäljning av bilrelaterade prylar, tatuerare, frisörer och motivlackerare trängs tillsammans med hela Wheels Magazines redaktion i vår stora workshop med swap.

Boka din bussresa till kryssningen hos oss! Själva båtresan och ditt val av hytt bokar du hos Viking Line.

Åldersgräns 20 år

Artister ombord

Årets kryssning bjuder på ett fullspäckat artistprogram!

Dessutom spelar trubaduren Christer Bergman i Hornblower’s Pub.

A Date With Elvis

Allt startade för ungefär 4 år sedan då några kompisar sågs över en middag för att lyssna på gamla grammofonskivor och umgås. Ganska snart visade det sig att det fanns en gemensam nämnare trots helt olika musikalisk bakgrund. Denne gemensamme nämnare visade sig vara Elvis Presley. Detta gav mersmak och en idé började gro i samband med Elvis 80-årsdag och kort därefter bokades de första spelningarna som sedan skulle komma att växa till en välbesökt och hyllad föreställning ett par år senare. Anledningen till att detta drogs igång var såklart kärleken till Elvis musik och glädjen att spela låtar ur den låtskatt som Elvis lämnat efter sig men också för att på ett rättvist och ärligt sätt föra Elvis budskap och melodi vidare till en yngre generation.
Detta är en varm och genuin hyllning framfört av fem glada och drivna musiker som från hjärtat hyllar Elvis och för hans musik vidare in i nutid.

JLT – John Lindberg Trio

De har placerat sig som topp 10 på den svenska albumlistan med sina fyra senaste album. De har 14 års intensivt turnérande i ryggen och åtta studioalbum.  Ändå fortsätter John Lindberg Trio att stadigt växla upp. John Lindberg Trio har byggt sin fanbase the old fashioned way. Deras konstanta turnerande i snart femton år är ett envist arbete som befäst deras roll som Sveriges okrönta rockabillykungar. Idag har de en alltjämt växande skara anhängare, inte bara i Sverige och Skandinavien, utan även i länder som Tyskland och USA. Deras moderna tappning av klassisk rock n’ roll rymmer även influenser av blues och country, ett sound som de gräver djupare i på kommande releaser.

Hub Caps

Bandet bildades för över 20 år sedan av Ricky James och Johnny Valentine som båda har en sällsynt passion för 50-talsmusik i alla möjliga former. Bandet har kommit att bli ett av de mest populära i sin genre och spelar idag runt i hela europa. Musiken kan beskrivas som ett recept av en slev rockabilly, ett par nävar rock n roll och några stänk av retro-country. Allt noga ihoprört och serverat med massor av sväng.

Dalakvartetten

Ett riktigt röjarband som får med sig publiken var de än spelar. Det blir garanterat allsång när Dalakvartetten är igång och kör igenkännande örhängen.

Hålltider

Vi gör ett stopp i Stavsjö för fika/mat ca:13:00 (45 minuter) och beräknar att vara framme vid Stadsgårdskajen vid 16-tiden, vi får gå ombord 30 minuter innan avresa. Cinderella lämnar Stadsgårdskajen vid 17,00 och är tillbaka 14,00 dagen efter, då vi åker hemåt med ett stopp för mat även denna gång i Stavsjö.

Påstigningsorter

Pris från:

500:-/person

Detta ingår i resan

  • Resa i helturistbuss tor Stockholm/Stadsgårdskajen
  • Båtresa och hytt bokar du själv hos Viking Line

Tillägg

  • Avbokningsskydd 100:-/person

Kontakt

Telefon: 0380-405 10

E-post: gruppbokning@anebybuss.se