Antikmässan

Välkommen till Trädgårdsmässan i Stockholm den 23 mars

Nordiska Trädgårdar – Nordens största trädgårdsmässa i Älvsjö – den perfekta platsen för alla trädgårds-, växt- och odlingsentusiaster!

Kom och inspireras, lär dig mer om odling och trädgård. Här har du möjlighet att skaffa allt för din trädgårdssäsong. 

Handla växter, fröer, knölar, trädgårdsinredning, och mycket mer från mer än 250 utställare. Få tips och råd kring just det du undrar över och vill lära dig mer om. Checka in dina växter i pryl- och plantgarderoben och ta en fika för att vila benen. Träffa likasinnade odlings- och trädgårdsintresserade. Alla är välkomna, oavsett om du är nybörjare eller inbiten entusiast! Det här är vad du möter på mässan.

Inspirationsscenen

Här presenteras enkel och lättsam information och inspiration till ditt trädgårdsliv. Du får träffa trädgårdsmästare, författare, florister, och trädgårdsdesigners för tips inför nästa steg i ditt trädgårds- och odlingsliv. Samtalen från scenen leds av Bella Linde.

Kunskapsscenen

Här finns experterna, den gedigna trädgårdskunskapen och Sveriges föreningsliv representerat. Du får lära dig mer om livet i och ovan jorden, här pratas det träd, blommor, växtlighet och ekologisk hållbarhet.

Utställare

Våra utställare säljer allt ifrån växter och blommor, till redskap, trädgårdsmaskiner, växthus och mycket mer. Välkommen att shoppa loss inför vårens och sommarens trädgårdsfest!

Trädgårdscafé med bubbel

Succén är tillbaka – i vårt fina trädgårdscafé signerat Karl-Fredrik kommer det återigen finnas möjlighet att avnjuta ett glas bubbel eller två mellan shoppingrundorna.

Rådgivningsgatan

På Rådgivningsgatan finns flertalet av Sveriges föreningar inom fritidsodling samlade. Här finns expertkunskap och råd om allt från rhododendron, pioner via koloniträdgårdar och organisk-biologisk odling, till chili, orkidéer och gesneriaster. Alla är välkomna med och frågan är fri.

Balkongutställning

I vår balkongutställning får du möjlighet att ta del av nya trender och idéer för balkongen samt finna inspiration till det egna skapandet. Alla kreatörer får samma grundförutsättningar för sin balkong och skapar därefter sin oas för avkoppling, odling och njutning.

Idéträdgårdar och uteplatser

Inspireras av våra vackra idéträdgårdar och uteplatser. Väck lusten att skapa och få tips på nya sätt att skapa din trädgård.

Program

Vi hämtar er enligt påstigningsorterna, och kör till Stavsjö för kaffe och fralla som ingår i resan. Efter en trevlig fikastund åker vi vidare mot Stockholmsmässan där vi beräknar vara framme c:a 12.00.

Hemresan börjar vid 18.00 med ett stopp i Stavsjö igen, där ni har möjlighet att äta eller fika.

 

Mycket välkomna med på denna resa

Vi reserverar oss för slutförsäljning

Påstigningsorter

Pris från:

795:-/person

Detta ingår i resan

  • Resa i helturistbuss
  • Kaffe och fralla
  • Entré till mässan

Tillägg

  • Avbokningsskydd 100:-/person

Kontakt

Telefon: 0380-405 10

E-post: gruppbokning@anebybuss.se

Boka resa

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Antal resenärer

Resenär 1 (Beställare)

Bekräfta