Öl & Whiskymässa i Göteborg

Öl & Whiskymässa, Göteborg, 20 april

Häng med oss på Aneby Buss till Göteborg för ett trevligt besök på Öl & Whiskymässan.

Oavsett kunskapsnivå är en Öl- & Whiskymässa perfekt för dig som vill upptäcka allt som bubblar och pyser i öl- och whiskyvärlden.

Som nybörjare har du en unik möjlighet att prova nya stilar och uppleva fler varumärken. Med över 2 000 olika produkter att välja mellan kan du botanisera bland smakerna, men också få en fin introduktion till de klassiska bryggerierna och whiskymärkena. Det mesta av det bästa finns representerat på mässgolvet.

Är du en riktig nörd som verkligen vet vad du gillar?

Ständigt på jakt efter udda nyheter, rariteter och dyrgripar? Här finns det. På en Öl & Whiskymässa har många drycker, whiskymärken och mikrobryggerier haft urpremiär för en större publik.  Även märkena du redan känner till brukar plocka med sig spännande nyheter eller specialare. De vet att i Göteborg möter de en kunnig och intresserad publik, som är nyfikna på nya koncept och smaker.

Många av bryggarna och whiskymakarna håller dessutom provsmakningar.

Det kan vara skönt att ta en paus från mässminglet och prova igenom utvalda smakprov i sällskap med en expert som fyller en timme med kunskap, anekdoter och goda drycker.

Ta på dig ett par sköna skor

Det är väldigt få besökare och utställare som stirrar ner i golvet för att studera dina skor. Det blir många tusen steg på mässan när ni ska knalla runt på nästan 20 000 kvm, så se till att det blir bekvämt och var på ditt bästa provsmakarhumör, så är du redo för en lärorik och rolig dag där du kan släcka lite av din kunskapstörst.

Program

Vi hämtar er enligt påstigningsorterna, och kör till Rasta i Strängsered för kaffe och fralla som ingår i resan. Efter en trevlig fikastund åker vi vidare mot mässan där vi beräknar vara framme ca 12:00.

Hemresan börjar vid 21:00 och då åker vi direkt till hemorterna så ni som vill fika eller äta passa på att göra det på mässan.

Mycket välkomna med på denna resa. Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Påstigningsorter

Pris från:

895:-/person

(Åldersgräns 20 år)

 

Detta ingår i resan

  • Resa i helturistbuss
  • Kaffe och fralla på ditresan
  • Entré till mässan

Tillägg

  • Avbokningsskydd 100:-/person

Kontakt

Telefon: 0380-405 10

E-post: gruppbokning@anebybuss.se