MC-Massan-Sthlm

MC-Mässan i Stockholm den 27 januari (Datum passerat)

MC-Mässan har förmågan att samla alla som gillar livet på tvåhjulingar. Hit kommer mc-veteranerna, enduroentusiasterna och det strävsamma paret som kört tusentals mil tillsammans på en touringhoj.

Mässan lockar också tonåringen som äntligen ska få uppleva friheten av att köra moped och välkomnar dig som vill spara tid och pengar genom att pendla till jobbet på en scooter istället för att ta bilen eller tåget.

MC-Mässan förbereder dig inför den nya säsongen. Du får alla nyheter och aktiviteter tillsammans med andra entusiaster. Våren kommer snart med alla äventyr på vägarna och i naturen.

På MC-Mässan träffar du de stora och kända varumärkena. Spana in nyheterna i montrarna och passa på att ställa dina frågor.

MC-Mässan är också platsen där du möter nya idéer och tekniska lösningar. Du är bland de första att få utforska nya motorcyklar och tillbehör.

Du kan också njuta av god mat och dryck i någon av mässans restauranger och barer. Koppla gärna av en stund med nya och gamla bekantskaper.

Program

Vi hämtar er enligt påstigningsorterna, och kör till Stavsjö för kaffe och fralla som ingår i resan. Efter en trevlig fikastund åker vi vidare mot Stockholmsmässan där vi beräknar vara framme c:a 13,00. Hemresan börjar vid 18,00 med ett stopp i Stavsjö igen, där ni har möjlighet att äta eller fika. Mycket välkomna med på denna resa. Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Påstigningsorter

Pris från:

980:-/person

Detta ingår i resan

  • Resa i helturistbuss
  • Kaffe och fralla
  • Entré till mässan

Tillägg

  • Avbokningsskydd 100:-/person

Kontakt

Telefon: 0380-405 10

E-post: gruppbokning@anebybuss.se