Friluftsteatern Korvfabrikören

Korvfabrikören på Vallarna, 7 juli, Falkenberg

Häng med Aneby Buss till årets friluftsteater på Vallarna i Falkenberg. I sommar utspelar sig föreställningen på femte våningen, där Korvfabrikör Julius Augustsson (Claes Malmberg) regerar på sin flådiga takterrass, intill Augustssons Korvfabrik. En riktig pangbuskis som inte spar på krutet!

Så här ser resan ut:

Efter upphämtning från våra olika påstigningsorter åker vi till Ljungbystopp för kaffe och fralla (ingår i resan). Vi fortsätter direkt till Falkenberg där det ges utrymme för fri tid innan föreställningen. Då passar det bra med en lunch eller ytterligare en fika. Och se er gärna om i de vackra och mysiga omgivningarna.

Vi kör till Vallarna i god tid innan teatern börjar, tiden meddelas på bussen. Väl framme slår vi oss ner på våra platser och gör oss redo för en buskis som lyfter Vallarnas Friluftsteater till helt nya höjder. Föreställningen börjar klockan 15:00 och varar i cirka 2 ½ timme inklusive 30 minuters paus. Direkt efter en oförglömlig skrattbuskis, som kommer att ge oförglömliga minnen, väntar hemresa med ett stopp i Värnamo där det finns möjlighet att äta.

Om revyn KORVFABRIKÖREN

Kalaset blir en rörig cirkus där vi får njuta av Claes Malmberg som den frodige, törstige och mestadels stressade & pressade korvfabrikören Julius. Jojje Jönsson som den förvirrade, något långsamme och lätt senile kamrer Lundström. Jeanette Capocci som den munviga hushållerskan Berta som alltid har en syrlig replik och en bra lösning nära till hands. Mikael Riesebeck som den fumlige, maskintokige och så småningom neddrogade förmannen Bergman. Vi ser Jessica Heribertsson som Julius livsnjutande men ack så bestämda hustru Tuttan. Vi kommer få njuta av en ljuvlig komikerduo då Linnea Lexfors & Jennie Rosengren gör dom lika lika som olika döttrarna Nora och Ditte. Lägg där till Pär Nymark som en misstänksam men lika avsvimmad militär vid namn Major Håård. Och den smygande, extremt otursförföljde korvrecept-spionen Rutger spelad av Annika Anderssons son Alexander Korenado. Vilket jädra gäng – klart som korvspad!

Med en ensemble av fantastiska skådespelare under manus & regi av Niklas Holtne blir det en sommarföreställning full av skratt, galenskap, oväntade vändningar och överraskningar. Njut av en spektakulär buskisshow på Vallarna, komplett med explosiva finaler och hisnande stunts. Det här är en pang-buskis som definitivt inte sparar på krutet! Och sist men inte minst, publiken måste lova att inte avslöja den topphemliga ingrediensen i korven…

 

Påstigningsorter

Övriga orter som Eksjö/Aneby/Tranås med mera kör vi transferbuss till närmsta påstigningsort.

Pris från:

1000:-/person

Detta ingår i resan

  • Resa i helturistbuss
  • Kaffe & fralla
  • Parkettbiljett till Vallarna

Tillägg

  • Avbokningsskydd 100:-/person

Kontakt

Telefon: 0380-405 10

E-post: gruppbokning@anebybuss.se

Boka resa

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Antal resenärer

Resenär 1 (Beställare)

Bekräfta