MC-Massan-Sthlm

Burg 2 dagar, 23-24 mars

Resan är just nu fullbokad – vi återkommer med nya resor till Burg längre fram.

Häng med oss på Aneby Buss på en trevlig 2 dagars shoppingresa till Burg!

Fehmarn är en tysk ö i Östersjön, vid delstaten Schleswig-Holsteins östra kust med milsvida stränder och vackra landskap. Den lilla charmiga staden Burg mitt på ön Fehmarn ligger bara en halv dags bussresa bort. Vårt hotell Uno Hotels Wisser ligger mitt i centrala Burg som är en mycket inbjudande shoppingstad. Här lockas man av ett mysigt centrum med bra affärer och trevliga restauranger.

Dag 1: Hemorten – Burg

Resan startar tidigt på morgonen och efter ca 2-3 timmars körning stannar vi för fikarast med kaffe och fralla. Färden går sedan vidare via färja Helsingborg-Helsingör, genom Danmark och färja Rödby-Puttgarden, där det är lämpligt att äta lunch. När vi kommer fram till Burg börjar vi med shopping, i butiker som Calles, Fleggaard, Aldi, Sky och Lidl. När du handlar på Calles och Fleggaard kan du välja att betala med kontanter eller kreditkort. De accepterar euro, danska, norska kronor samt godkända kreditkort. Efter shoppingen åker vi till vårt hotell och checkar in. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.

Dag 2: Burg – Hemorten

Efter frukost kör vi den korta sträckan upp till färjan men innan överresan hinner vi med ytterligare lite shopping på Bordershopen i Puttgarden, där vi stannar 1,5 timme. Här finns möjligheten att komplettera gårdagens inköp. Bordershopen erbjuder 4 våningar med ett enormt utbud!

Därefter börjar vi hemresan, samma väg som vi åkte dagen innan. På vägen hem stannar vi i Ljungby för mat och beräknar vara hemma vid ca. 20:30

Påstigningsorter

Pris från:

1995:-/person

Detta ingår i resan

  • Kaffe och fralla på nedresan
  • Del i dubbelrum
  • Halvpension

Tillägg

  • Enkelrum 550:-
  • Avbokningskydd 100:-

Åldersgräns: 20 år
Maxvikt för shopping: 100 kg inkl. eget bagage.

 

Kontakt

Telefon: 0380-405 10

E-post: gruppbokning@anebybuss.se