Båtmässan

Följ med oss när båtsäsongen startar den 9 mars i Stockholm! (Datum passerat)

Välkommen till en värld av inspiration, kunskap, nyheter och möjligheten att slå till på just din drömbåt – vare sig det är en kajak, segeljolle eller en motorbåt.

Båtar & motorer

Allt för sjön bjuder på en bredd från mindre instegsbåtar, day-cruisers, rejäla aluminiumbåtar, fartbåtar, innovativa elbåtar till riktigt stora lyxiga båtar. Nya drivlinor och effektiva motorer och optimeringar. Här finns experterna på plats. Inför 2024 lanseras flera nyheter och spännande premiärer som visas för första gången!

Det nya båtlivet

Allt fler utvecklingsprojekt handlar nu om eldrift, olika former av hybridlösningar och bärplansteknik. I strävan mot ett mer miljövänligt båtliv har båtbranschen redan gjort fler framsteg. Nya tjänster som alternativ till att äga båt, så som olika båtpooler eller delägaravtal öppnar upp för ett smidigt båtliv. På mässan har du chansen att träffa flera av dessa nya aktörer.

Segling

Framtidstron är stark inom segling. På plats finns båtleverantörer, sportbåtar, jollar, vindsurfing utbildning, segelmakare och charterbolag. Så även den populära seglingsbassängen. KSSS visar OS-elit, Gotland Runt och kommande arrangemang. Nytt för 2024 är Classic Boat Show Segling med Sail Yacht Society – SYS med unika träsegelbåtar.

Classic Boat Show

Träbåtarna är ett stort kulturarv och vårdas av många hängivna båtklubbar, föreningar och entusiaster. Årets tema är en ny samling på ”Folkhemmets fritidsbåtar” som Sjöhistoriska startade 2023. ”Mickes Båt”, känd från TV visas även upp i samarbete med Heleneborgs båtklubb. Räkna med en show av tjärdoft, fernissa och en känsla av förr!

Marina scenen

Här väntar ett nytt digert program, med inspirerande föreläsningar från äventyrare, banbrytande entreprenörer, gör-det-självare, forskare och föreningsliv. Dessutom kan du ta del av alla de insatser som nu görs för att rädda Östersjön, höra om kommande kappseglingar, regattor, få tips om vackra hamnar och klassiska båtar.

Båttillbehör

Här finns de ledande varumärkena med den senaste tekniken inför 2024 och experter som verkligen kan vägleda dig och svara på frågor. Inför varje säsong lanseras hundratals nyheter och smarta tjänster. Navigation, säkerhet, båtvård, utbildning, kläder, bryggor, trailers, kikare, linor, och mycket annat som hör det marina livet på båt och runt sjön.

Program

Vi hämtar er enligt påstigningsorterna, och kör till Stavsjö för kaffe och fralla som ingår i resan. Efter en trevlig fikastund åker vi vidare mot Stockholmsmässan där vi beräknar vara framme c:a 12,00. Hemresan börjar vid 18,00 med ett stopp i Stavsjö igen, där ni har möjlighet att äta eller fika. Välkomna med på denna resa. Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Påstigningsorter

Pris från:

900:-/person

Detta ingår i resan

  • Resa i helturistbuss
  • Kaffe och fralla
  • Entré till mässan

Tillägg

  • Avbokningsskydd 100:-/person

Kontakt

Telefon: 0380-405 10

E-post: gruppbokning@anebybuss.se