Antikmässan

Varmt välkommen till Antikmässan 9 mars i Stockholm (Datum passerat)

-Dåtid, nutid och framtid –

Antikmässan är Nordens största antikmarknad där du som besökare kan handla antikviteter, vintage, modern design, konst, kuriosa och byggnadsvård från våra utställare och ta med dig dina fynd hem direkt! Ta del av kunskap och inspiration från olika tidsepoker. Vi har även ett fullspäckat scenprogram som ger dig möjlighet att lyssna till och lära dig av författare, konstvetare och kända profiler inom antikbranschen. Här finns något för alla åldrar och prisklasser

Vad är Antikmässan?

Den anrika Antikmässan öppnade för första gången år 1978 och startades tillsammans med Sveriges Konst- och Antikhandlareförening (SKAF). Antikmässan är Nordens största Antikmarknad där du som besökare kan handla av utställarna direkt på plats och ta med dina fynd hem på en gång. Här bjuds du även på inspirerande utställningar och ett fullspäckat scenprogram där författare, influencers och kända profiler inom antikbranschen föreläser. Du kan också ta del av guidade turer, roliga aktiviteter, fantastiska utställningar och möjligheten att lära dig av antikexperterna.

Konceptet

Det första du möts av i mässhallen är SKAF:s och FAK:s (Förenade Antik- och Konsthandlare) områden. Här hittar du mässans verkliga guldkorn och dyrgripar. Upptäck tjusningen i antikens fantastiska värld, lär känna de passionerade antikhandlarna och ta del av föremålens provenienser och historier! Samtliga montrar håller högsta kvalitet, och om du inte redan var antikintresserad sedan tidigare kommer du definitivt bli det efter ett besök bland antikhandlarna som ingår i SKAF och FAK. Här har du också chansen att uppleva guidade turer på SKAF-området ledda av Sofia Silfverstolpe, generalsekreterare i föreningen.Därefter når du det stora område där antikhandlare som inte tillhör SKAF eller FAK håller till. Här hittar du nästintill oändligt med spännande skatter i montrarna inom vintage, modern design, konst, kuriosa och byggnadsvård. Oavsett om du letar efter en vacker vas i 500 kronorsklassen, ett teakbord för 15 000 kronor eller kanske den där drömklockan för 50.000 kronor kan du hitta det på Antikmässan. Här finns något för alla smaker och plånböcker!

Det bästa av allt?

Allt i Antikmässans montrar är till salu och du får ta med dig dina fynd hem direkt! 90% av föremålen har antingen en dokumenterad proveniens eller historia som antikhandlare mer än gärna delar med sig av. Kanske har lampan du är intresserad av använts i en biosalong i Chicago på 30-talet eller pärlhalsbandet du inte kan sluta tänka på tillhört en tidigare hertiginna i Oxford?
Varje dag öppnar dessutom en helt ny marknad eftersom utställarna hela tiden fyller på sina montrar när något blir sålt. Missa inte chansen att få med dig dina drömmars föremål hem – besök Antikmässan

Program

Vi hämtar er enligt påstigningsorterna, och kör till Stavsjö för kaffe och fralla som ingår i resan. Efter en trevlig fikastund åker vi vidare mot Stockholmsmässan där vi beräknar vara framme c:a 12,00. Hemresan börjar vid 18,00 med ett stopp i Stavsjö igen, där ni har möjlighet att äta eller fika. Välkomna med på denna resa. Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Påstigningsorter

Pris från:

900:-/person

Detta ingår i resan

  • Resa i helturistbuss
  • Kaffe och fralla
  • Entré till mässan

Tillägg

  • Avbokningsskydd 100:-/person

Kontakt

Telefon: 0380-405 10

E-post: gruppbokning@anebybuss.se